Bel voor een goed advies 075-6425458 [email protected]

Gevel laten schoonmaken nabij Haarlem

U kunt uw gevel laten schoonmaken door Merlin SoftWash in Wormerveer uit de omgeving van Haarlem en Zaandam. Spinrag, roetaanslag, mos en insecten, het zijn allemaal oorzaken van een vervuilde gevel. Soms ontstaan er zelfs strepen door regen en wind. Als trotse bezitter van uw huis wilt u toch dat uw huis er verzorgd uitziet. Maar ja, met een hogedrukspuit komen de voegen, verf en het pleisterwerk ook mee. Dat is een ramp! U kunt uw vervuilde gevel rondom Haarlem en Zaandam laten reinigen onder lage druk. Uw muren en boeiboorden zien er na de behandeling weer zo goed als nieuw uit! Omdat onze experts de onderlaag ook aanpakken, blijven behandelde muren véél langer schoon. Door uw gevel door ons te laten reinigen, geniet u van een schone gevel, zonder schade.

Afspraak maken

Door uw gevel door ons te laten schoonmaken, bespaart u een hoop tijd en moeite

Bent u die vieze aanslag, zoals spinrag, roetaanslag, mos en insecten op de gevel zat? U kunt uw gevel door ons grondig laten reinigen onder lage druk. We pakken daarbij niet alleen het oppervlakkige vuil op de muren aan, maar ook de hardnekkige vieze onderlaag. Bacteriën en organismen zijn dan echt vernietigd.  De middelen die we gebruiken zijn biologisch afbreekbaar. Nog een voordeel: de gevel die u door ons heeft laten schoonmaken blijft jaren schoon.

Duurzaam

Een gevelreiniging moet duurzaam zijn, anders brengt u schade toe aan het milieu. Onze schoonmaakmiddelen zijn na 20 dagen 100% biologisch afbreekbaar! Dus niet milieubelastend.

Langdurig schoon

Merlin SoftWash is dé expert in het reinigen van uw gevel. Uw muren blijven tot zes keer langer schoon door onze unieke behandelmethode.

SoftWash

Wij zorgen voor een schoon gebouw zonder schade. Doordat wij gebruik maken van een lage druk (gewoon zoals uit de kraan) beschadigen wij uw gevel niet, een veilige manier van schoonmaken.

Home 9 Gevelreiniging

Uw gevel weer zo goed als nieuw

U kunt bij ons terecht voor het reinigen van verschillende soorten gevels:

Merlin SoftWash reinigt alle soorten gevels en gevelbekleding, maar ook een dakreiniging behoort tot onze mogelijkheden. U hoeft niet bang te zijn voor beschadigingen, want de lage druk van het SoftWash-systeem voorkomt schade aan oppervlakken. Uiteraard draagt een gezuiverde gevel niet alleen bij tot een betere en gezondere leefomgeving maar zorgt ook voor een hogere meerwaarde en mooiere uitstraling van uw eigendom. Wilt u weten wat de kosten zijn voor het laten schoonmaken van uw gevel? Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende offerte en demonstratie.

Waarom kiezen voor SoftWash?

 

 • Veilige, grondige reiniging zonder beschadigingen
 • Langer zichtbaar resultaat dan bij hogedrukreiniging
 • Duurzaam alternatief voor hogedrukreiniging
 • Geen beschadigde oppervlakken
 • Oppervlakken worden gereinigd én behandeld
 • Gebruik van 100% biologisch afbreekbare producten
 • Gecertificeerde en betrouwbare experts
 • Hogere meerwaarde van uw eigendom

Benader ons voor deskundige hulp

Met onze reinigingsservice voor gebouwen garanderen we langdurig resultaat. Zo hoeft u uw gevel niet telkens opnieuw te laten schoonmaken. Een schoon huis ziet er niet alleen mooi uit, maar geeft ook rust en zorgt voor waardevermeerdering. Dus wilt u graag uw gevel door ons laten schoonmaken en reinigen? Maak dan snel een afspraak en dan komen we zo snel mogelijk langs.

  Voorbeelden

  Gevelreiniging

  Gevelreiniging

  Dakreiniging

  Dakreiniging

  Dak- en Gevelreiniging

  Dak- en Gevelreiniging

  Terrasreiniging

  Terrasreiniging

  Vloerreiniging

  Gevelreiniging

  Uw gevel tot zes keer langer schoon

  Dakreiniging

  Uw dak weer als nieuw en mosvrij

  Vloerreiniging

  Een mooie schone vloer zorgt direct voor een opgeruimde uitstraling

  Steun Pink Ribbon

  Wanneer u kiest voor onze Special Wash geniet u niet alleen van een nog langere bescherming tegen aankomende vervuiling en een nog mooiere afwerking als eindresultaat, maar u draagt daarnaast -samen met ons- ook bij aan de steun voor het borstkankeronderzoek van Pink Ribbon.

  De doelen van Pink Ribbon:

  • We voorkomen kanker daar waar we weten dat het kan.
  • We bevorderen dat alle vormen van kanker beter behandelbaar zijn.
  • We zetten ons in voor een betere kwaliteit van leven voor (ex) kankerpatiënten én hun naasten.
  • We doen er alles aan om te zorgen dat kankerpatiënten ook in hun laatste levensfase worden omringd met goede zorg.
  • Samen werken aan een beter leven met en zonder kanker: daar staan we iedere dag voor op.
  • Door wetenschappelijk onderzoek te financieren, maken we de doorbraken van morgen mogelijk.
  Pink Ribbon

  075-6425458

  Uw gevel verdient een schoonmaakbeurt van Merlin SoftWash