Bel voor een goed advies 075-6425458 [email protected]

Dak laten reinigen in omgeving Haarlem

Wilt u uw dak laten reinigen door professionals in de buurt van Haarlem en Zaandam? Dan helpen we u bij Merlin SoftWash in Wormerveer graag verder. Bacteriën, algen en (korst)mossen kunnen dakschade en lekkages veroorzaken en zorgen er eveneens voor dat de isolerende functionaliteit achteruitgaat. De vervuiling verzwakt het oppervlak, veroorzaakt verkleuring, barsten, enzovoort, om nog maar te zwijgen over het negatieve effect van deze bacteriën op uw leefomgeving en uw gezondheid. Wist u dat hogedrukreiniging alleen maar nog meer schade en ellende oplevert? U kunt uw dak op een veilige manier laten reinigen, onder lage druk door onze experts.

Afspraak maken

Waarom dient u regelmatig uw dak te laten reinigen?

Een schoon dak heeft geen algen en (korst)mossen. Mos is slecht voor uw dak, omdat het vocht vasthoudt. Als mos bevriest en groeit, drukt het de dakbedekking stuk. Algen, schimmels en mos gaan in de vochtige barstjes en naadjes groeien, waardoor de kans op wateroverlast zo steeds groter wordt. Door uw dak grondig te laten reinigen voorkomt u dat. Bovendien kunnen wij ook uw zonnepanelen reinigen, moest u die hebben liggen op uw dak. Door deze diensten samen aan te bieden, zorgen we ervoor dat uw dak er terug stralend uitziet.

Duurzaam

Het reinigen van uw dak moet duurzaam zijn, anders brengt u schade aan aan het milieu. Onze schoonmaakmiddelen zijn in 20 dagen 100% biologisch afbreekbaar! Dus niet milieubelastend.

Langdurig schoon

Merlin SoftWash is dé expert in dakreiniging. Uw muren blijven tot zes keer langer schoon, ten opzichte van de hogedrukmethode, door onze unieke behandelmethode.

SoftWash

Doordat wij gebruik maken van een lage druk (gewoon zoals uit de kraan) beschadigen wij uw dak niet. Wij garanderen dan ook dat u bij ons uw dak op een veilige manier kunt laten reinigen.

Home 9 Dakreiniging

Uw dak weer zo goed als nieuw

Of het nou gaat om daken met betonpannen, keramische dakpannen, keramische- of natuurleien, singels of shingels; u kunt bij ons terecht! Merlin SoftWash reinigt bijna alle soorten daken. U loopt geen risico op beschadigingen, want de experts van Merlin SoftWash gebruiken alleen lagedruk en voorkomen zo schade aan oppervlakken! Wacht niet tot het te laat is, maar contacteer ons vrijblijvend bij interesse.

Waarom kiezen voor SoftWash?

 

 • Veilige, grondige reiniging zonder beschadigingen
 • Langer zichtbaar resultaat dan bij hogedrukreiniging
 • Duurzaam alternatief voor hogedrukreiniging
 • Geen beschadigde oppervlakken
 • Oppervlakken worden gereinigd én behandeld
 • Gebruik van 100% biologisch afbreekbare producten
 • Gecertificeerde en betrouwbare experts
 • Hogere meerwaarde van uw eigendom

Maak nu eenvoudig een afspraak

Met onze kennis en ervaring weten we precies hoe we een gebouw goed reinigen, zodat alle aanslag langdurig wegblijft en uw huis in topconditie blijft. Daarbij zorgt onze reinigingsservice er ook voor dat uw huis meer waard wordt. Dus wilt u uw dak en meteen uw volledige gevel nauwkeurig laten reinigen op een milieubewuste manier? Plan dan nu een afspraak bij ons in en we komen u graag helpen. Neem gerust contact met ons op bij eventuele vragen of verzoeken. We zijn telefonisch bereikbaar op 075-6425458.

Voorbeelden

Dakreiniging

Dakreiniging

Dak- en Gevelreiniging

Dak- en Gevelreiniging

Gevelreiniging

Gevelreiniging

Terrasreiniging

Terrasreiniging

Vloerreiniging

Gevelreiniging

Uw gevel tot zes keer langer schoon

Dakreiniging

Uw dak weer als nieuw en mosvrij

Vloerreiniging

Een mooie schone vloer zorgt direct voor een opgeruimde uitstraling

Steun Pink Ribbon

Wanneer u kiest voor onze Special Wash geniet u niet alleen van een nog langere bescherming tegen aankomende vervuiling en een nog mooiere afwerking als eindresultaat, maar u draagt daarnaast -samen met ons- ook bij aan de steun voor het borstkankeronderzoek van Pink Ribbon.

De doelen van Pink Ribbon:

 • We voorkomen kanker daar waar we weten dat het kan.
 • We bevorderen dat alle vormen van kanker beter behandelbaar zijn.
 • We zetten ons in voor een betere kwaliteit van leven voor (ex) kankerpatiënten én hun naasten.
 • We doen er alles aan om te zorgen dat kankerpatiënten ook in hun laatste levensfase worden omringd met goede zorg.
 • Samen werken aan een beter leven met en zonder kanker: daar staan we iedere dag voor op.
 • Door wetenschappelijk onderzoek te financieren, maken we de doorbraken van morgen mogelijk.
Pink Ribbon

075-6425458

Uw dak verdient een schoonmaakbeurt van Merlin SoftWash