Bel voor een goed advies 075-6425458 [email protected]

Gevelreiniging Purmerend

Woont u in de omgeving van Purmerend en wilt u graag een schone gevel, die er weer zo goed als nieuw uitziet? Goed nieuws! Merlin SoftWash is dé expert in gevelreiniging in de regio. Wij zorgen voor grondige gevelreiniging op een veilige manier. Spinrag, roetaanslag, mos en insecten. Het zijn allemaal oorzaken van een vervuilde gevel. Soms ontstaan er zelfs strepen door regen en wind. Als trotse bezitter van uw huis wilt u toch dat uw huis er verzorgd uitziet?

Bij het reinigen met een hogedrukspuit komen de voegen, verf en het pleisterwerk ook mee. Dat is een ramp! Merlin SoftWash reinigt uw vervuilde gevel onder lage druk. Uw muren en boeiboorden zien er na de behandeling weer als nieuw uit! Omdat onze experts de onderlaag ook aanpakken, blijven behandelde muren véél langer schoon. Een schone gevel dus, zonder schade.

 

Afspraak maken

Gevelreiniging Purmerend

Bent u die vieze aanslag op de gevel zat? Van spinrag, roetaanslag, mos en insecten? 
Merlin Softwash reinigt uw gevel grondig onder lage druk. We pakken daarbij niet alleen het oppervlakkige vuil op de muren aan, maar ook de hardnekkige vieze onderlaag. Bacteriën en organismen zijn dan echt weg.  De middelen die we gebruiken zijn biologisch afbreekbaar. Nog een voordeel: de schoongemaakte gevel blijft jaren schoon.

Duurzaam

Gevelreiniging moet duurzaam zijn, anders brengt u schade toe aan het milieu. Onze schoonmaakmiddelen zijn na 20 dagen 100% biologisch afbreekbaar! Dus niet milieubelastend.

Langdurig schoon

Merlin SoftWash is dé expert in gevelreiniging. Uw muren blijven tot zes keer langer schoon door onze unieke behandelmethode.

SoftWash

Schoon zonder schade. Doordat wij gebruik maken van een lage druk (gewoon zoals uit de kraan) beschadigen wij uw gevel niet.

Een veilige manier van schoonmaken. Schoon zonder schade dus.
Home 9 Gevelreiniging Purmerend

Uw gevel weer als nieuw

SoftWash is de veiligste methode om gevels grondig te reinigen en er weer stralend uit te laten zien. Wij maken gebruik van lage druk, zodat we uw gevel niet beschadigen. Bij gevelreiniging met hogedruk loopt u het gevaar op beschadigingen, bijvoorbeeld van de voegen.

Frisse, schone uitstraling

Veel huiseigenaren in de omgeving van Purmerend zijn u al voorgegaan en hebben hun gevels door Merlin SoftWash laten reinigen. Wij worden vaak ingeroepen zodra panden er door aanslag onverzorgd uit zijn gaan zien. Hoe mooi uw pand van binnen ook is afgewerkt en ingericht, een vieze buitenkant geeft een armoedige uitstraling.  Een schoon en goed onderhouden pand geeft juist weer een frisse uitstraling en zorgt voor meerwaarde.

Levensduur verlengen

Met gevelreiniging zorgt u dat uw eigendom langer meegaat. Vooral aanhechting van alg en mos zorgt voor een verslechtering van uw gevel. Als aanslag te lang blijft zitten, tast het de oppervlakte aan. De diepe reiniging door de experts van Merlin SoftWash verlengt de levensduur van uw gevel. Maar ook uw dak of vloer krijgen door onze behandeling weer een frisse uitstraling.

Alle soorten materiaal

Heeft u een gevel van baksteen, beton, hout, aluminium? Door onze veilige manier van reinigen, met lage druk, kunnen wij garanderen dat het door ons behandelde oppervlak zonder schade schoon wordt.

Merlin SoftWash reinigt daarnaast niet alleen gevels en muren, maar u kunt ook uw boeiborden, houtwerk, dakgoten, vloeren, terrassen, daken en dakpannen veilig en grondig door ons laten schoonmaken. Uit welk soort materiaal uw gevel ook bestaat: Merlin SoftWash reinigt het grondig en veilig. 

Demonstratie

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Wij zijn de lokale specialist uit Purmerend en omstreken en komen graag bij u langs. We laten zien hoe schoon uw gevel, vloer, terras, of dak kan worden tijdens een demonstratie en maken een offerte op maat.

Duurzame gevelreiniging Purmerend

Gevelreiniging moet op een veilige en milieubewuste manier gebeuren, u wilt uw eigen omgeving geen schade toebrengen. Schade aan het milieu wilt u sowieso niet. Ten eerste gebruikt Merlin SoftWash minder water dan hogedrukreiniging. Daarnaast is de schoonmaakmethode van Merlin SoftWash duurzaam door de gebruikte schoonmaakmiddelen. Die zijn op waterbasis en 100% biologisch afbreekbaar. Schoon zonder schade dus.

Dakreiniging en vloerreiniging Purmerend

Merlin SoftWash is niet alleen de lokale specialist op het gebied van gevelreiniging. We verwijderden vuil van muren en gevels, maar ook van daken, vloeren, terrassen. Want ook mos en aanslag op dakpannen, vloeren en andere oppervlakken zorgen voor een groezelige uitstraling.

Waarom kiezen voor Softwash?

 

  • Veilige, grondige reiniging zonder beschadigingen
  • Langer zichtbaar resultaat dan bij hogedrukreiniging
  • Duurzaam alternatief voor hogedrukreiniging
  • Geen beschadigde oppervlakken
  • Oppervlakken worden gereinigd én behandeld
  • Gebruik van 100% biologisch afbreekbare producten
  • Gecertificeerde en betrouwbare experts
  • Hogere meerwaarde van uw eigendom

Voorbeelden

Gevelreiniging

Gevelreiniging

Dakreiniging

Dakreiniging

Dak- en Gevelreiniging

Dak- en Gevelreiniging

Terrasreiniging

Terrasreiniging

Vloerreiniging

Gevelreiniging

Uw gevel tot zes keer langer schoon

Dakreiniging

Uw dak weer als nieuw en mosvrij

Vloerreiniging

Een mooie schone vloer zorgt direct voor een opgeruimde uitstraling

075-6425458

Uw gevel verdient een schoonmaakbeurt van Merlin Softwash